Nem oksegryde

Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Gryderet, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Løgene skrælles og skæres i tern.
  • Oksekød svitses uden fedtstof, herefter kommes løgene ved og svitses med.
  • Alle krydderierne tilsættes. Lidt vand hældes ved grønsagsblandingen. Lad det hele simre i 10-15 minutter, indtil alt er mørt.
  • Risene koges efter anvisningen på pakken.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.