a casserole in a glass dish

Pasta i fad med oksekød

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
  • Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær den i fine tern.
  • Skær bacon i strimler og steg dem til de får farve.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i et par minutter.
  • Tilsæt oksekødet og lad det stege med til det er godt brunet af.
  • Tilsæt de revne gulerødder, hakket tomat, tomatpure, oregano og bouillon.
  • Lad det hele simre ca. 10 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Pisk æg, mælk, ost og peberfrugt sammen i en skål.
  • Tag halvdelen af massen fra – den skal bruges som topping.
  • Tilsæt spaghettien i den halve æggemasse og rør godt rundt.
  • Fordel halvdelen af spaghetti massen i bunden af et ovnfast fad.
  • Fordel halvdelen af kødsovsen over spaghettien og top med resten af spaghettien.
  • Afslut med den sidste halvdel kødsovs og den sidste del af ostemassen på toppen.
  • Stil fadet i ovnen og lad retten gratinere i ca. 20 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering