a casserole in a glass dish

Pasta i fad med oksekød

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon, Oksekød
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
  • Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær den i fine tern.
  • Skær bacon i strimler og steg dem til de får farve.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i et par minutter.
  • Tilsæt oksekødet og lad det stege med til det er godt brunet af.
  • Tilsæt de revne gulerødder, hakket tomat, tomatpure, oregano og bouillon.
  • Lad det hele simre ca. 10 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Pisk æg, mælk, ost og peberfrugt sammen i en skål.
  • Tag halvdelen af massen fra – den skal bruges som topping.
  • Tilsæt spaghettien i den halve æggemasse og rør godt rundt.
  • Fordel halvdelen af spaghetti massen i bunden af et ovnfast fad.
  • Fordel halvdelen af kødsovsen over spaghettien og top med resten af spaghettien.
  • Afslut med den sidste halvdel kødsovs og den sidste del af ostemassen på toppen.
  • Stil fadet i ovnen og lad retten gratinere i ca. 20 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.