Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Pasta i fad med oksekød
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bacon
,
Oksekød
Sæson
Hele året
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
35
minutter
minutter
Samlet tid
50
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
300
g
pasta
fuldkorn
1
løg
1
fed
hvidløg
300
g
gulerødder
1
peberfrugt
½
pk.
bacon
i skiver
500
g
hakket oksekød
2
ds.
hakkede tomater
70
g
tomatpuré
1
spsk
tørret oregano
1
oksebouillon
terning
3
æg
2
dl
mælk
100
g
ost
revet
salt
peber
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
Hak løg og hvidløg fint.
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær den i fine tern.
Skær bacon i strimler og steg dem til de får farve.
Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i et par minutter.
Tilsæt oksekødet og lad det stege med til det er godt brunet af.
Tilsæt de revne gulerødder, hakket tomat, tomatpure, oregano og bouillon.
Lad det hele simre ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.
Pisk æg, mælk, ost og peberfrugt sammen i en skål.
Tag halvdelen af massen fra – den skal bruges som topping.
Tilsæt spaghettien i den halve æggemasse og rør godt rundt.
Fordel halvdelen af spaghetti massen i bunden af et ovnfast fad.
Fordel halvdelen af kødsovsen over spaghettien og top med resten af spaghettien.
Afslut med den sidste halvdel kødsovs og den sidste del af ostemassen på toppen.
Stil fadet i ovnen og lad retten gratinere i ca. 20 min.