blomkaal_gratin

Blomkålsgratin

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 40 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Gratin
Sværhedsgrad: Nemt
8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200°
  • Smør og mel bages sammen og spædes med den kogende mælk.
  • Når det er afsvalet, røres 9 æggeblommer, lidt salt, peber, en smule melis, samt de meget stift piskede æggehvider i.
  • Den itupillede, omtrent mørkogte blomkål vendes varsomt i dejen, som derefter hældes i en smurt form bestrøet med rasp.
  • Bag gratinen i ovnen i ca. 40 minutter.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.