personer
Ingredienser
- 1 pk. madpandekager
- 250 g hakket oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 200 g hakkede tomater på dåse
- 100 g majs på dåse eller fra frost
- 3 gulerødder revet
- Krydderier efter smag f.eks. salt, peber, oregano og basilikum/timian
- 200 g ost revet mozzarella
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint.
- Opvarm en pande med lidt olie.
- Tilsæt grøntsagerne.
- Tilsæt oksekødet og steg den færdig.
- Tilsæt til sidst majs og de hakkede tomater og rør godt rundt.
- Krydderi efter smag.
- Smør et ildfast fad.
- Tag en pandekage, kom et par skefulde fyld på og lidt mozzarellaost.
- Rul pandekagen sammen og læg den i fadet
- Fortsæt sådan med resten af pandekagerne.
- Til sidst fordeles resten mozzarellaost på toppen af pandekagerne.
- Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10-15 min.