a plate of food on a table

Fyldte pandekager

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Oksekød, Pandekager
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Opvarm en pande med lidt olie.
  • Tilsæt grøntsagerne.
  • Tilsæt oksekødet og steg den færdig.
  • Tilsæt til sidst majs og de hakkede tomater og rør godt rundt.
  • Krydderi efter smag.
  • Smør et ildfast fad.
  • Tag en pandekage, kom et par skefulde fyld på og lidt mozzarellaost.
  • Rul pandekagen sammen og læg den i fadet
  • Fortsæt sådan med resten af pandekagerne.
  • Til sidst fordeles resten mozzarellaost på toppen af pandekagerne.
  • Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10-15 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.