Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Fyldte pandekager
Ret
Aftensmad
,
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Oksekød
,
Pandekager
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
35
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
pk.
madpandekager
250
g
hakket oksekød
1
løg
2
fed
hvidløg
200
g
hakkede tomater
på dåse
100
g
majs
på dåse eller fra frost
3
gulerødder
revet
Krydderier efter smag
f.eks. salt, peber, oregano og basilikum/timian
200
g
ost
revet mozzarella
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint.
Opvarm en pande med lidt olie.
Tilsæt grøntsagerne.
Tilsæt oksekødet og steg den færdig.
Tilsæt til sidst majs og de hakkede tomater og rør godt rundt.
Krydderi efter smag.
Smør et ildfast fad.
Tag en pandekage, kom et par skefulde fyld på og lidt mozzarellaost.
Rul pandekagen sammen og læg den i fadet
Fortsæt sådan med resten af pandekagerne.
Til sidst fordeles resten mozzarellaost på toppen af pandekagerne.
Bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10-15 min.