svensk pølseret

Svensk pølseret

Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Gryderet
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Pynt:

Sådan gør du

  • Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget.
  • Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min.
  • Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min.
  • Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
  • Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm.
  • Pynt med klippet purløg og server.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.