Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Svensk pølseret
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Gryderet
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
800
g
kartofler
kogte kolde
8
pølser
wiener
1
løg
10
g
smør
3
tsk
paprika
1
ds.
tomatpuré
70 g
2
dl
mælk
0.5
dl
piskefløde
0.5
tsk
salt
groft
peber
Friskkværnet
Pynt:
purløg
Sådan gør du
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min.
Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min.
Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm.
Pynt med klippet purløg og server.