personer
Ingredienser
- 1 løg stort finthakket
- 400 g skinke ca. 1½ cm tykke
- 100 g cocktailpølser
- 100 g bacon i tern
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 tomatpuré lille dåse
- 200 g champignon
- 1 dl mælk
- 1.5 dl fløde
- 2 spsk olie
- 2 tsk paprika sød
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skal du havde kartoffelmos til, så start med at sætte kartoflerne over.
- Bacon kommes i en stor gryde og steges næsten færdig.
- Løg og champignon kommes i gryden og det svitses med til løgene bliver klare.
- Blandingen tages fra og kødet brunes af i gryden med olie.
- Drys paprika, salt og peber på kødet.
- Når kødet er brunet af kommes tomatpure i og vendes rundt i kødet.
- Bacon blandingen kommes tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater, fløde og mælk.
- Lad retten simre i mindst 15 min og smag til.
- Et par minutter før serveringen kommes pølserne i gryden.