paprikagryde

Paprikagryde

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skal du havde kartoffelmos til, så start med at sætte kartoflerne over.
  • Bacon kommes i en stor gryde og steges næsten færdig.
  • Løg og champignon kommes i gryden og det svitses med til løgene bliver klare.
  • Blandingen tages fra og kødet brunes af i gryden med olie.
  • Drys paprika, salt og peber på kødet.
  • Når kødet er brunet af kommes tomatpure i og vendes rundt i kødet.
  • Bacon blandingen kommes tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater, fløde og mælk.
  • Lad retten simre i mindst 15 min og smag til.
  • Et par minutter før serveringen kommes pølserne i gryden.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering