paprikagryde

Paprikagryde

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skal du havde kartoffelmos til, så start med at sætte kartoflerne over.
  • Bacon kommes i en stor gryde og steges næsten færdig.
  • Løg og champignon kommes i gryden og det svitses med til løgene bliver klare.
  • Blandingen tages fra og kødet brunes af i gryden med olie.
  • Drys paprika, salt og peber på kødet.
  • Når kødet er brunet af kommes tomatpure i og vendes rundt i kødet.
  • Bacon blandingen kommes tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater, fløde og mælk.
  • Lad retten simre i mindst 15 min og smag til.
  • Et par minutter før serveringen kommes pølserne i gryden.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.