porre-bacon

Bacon og porrer

Køkken: Dansk
Nøgleord: Bacon
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sovs:

Sådan gør du

  • Porrerne koges møre i saltet vand og ligges på et fad.

Sovs:

  • Der laves en melbolle af smør og hvedemel i en gryde.
  • Kom vandet fra porrerne i og rør det klump frit.
  • Tilsæt karry og tomatpure og rør godt.
  • Hæld det over porrerne.
  • Baconen skæres i tynde skiver og steg dem gyldne på en pande.
  • Det færdigstegte bacon lægges på porrerne i fadet.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.