Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Bacon og porrer
Ret
Aftensmad
,
Forret
,
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Bacon
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Servings
4
personer
Ingredienser
375
g
bacon
8
porrer
vand
salt
Sovs:
30
g
smør
30
g
hvedemel
2,5
dl
porrevand
2,5
dl
tomatpure
170 g
salt
1
knsp.
karry
Sådan gør du
Porrerne koges møre i saltet vand og ligges på et fad.
Sovs:
Der laves en melbolle af smør og hvedemel i en gryde.
Kom vandet fra porrerne i og rør det klump frit.
Tilsæt karry og tomatpure og rør godt.
Hæld det over porrerne.
Baconen skæres i tynde skiver og steg dem gyldne på en pande.
Det færdigstegte bacon lægges på porrerne i fadet.