Chili con carne den nemme

Chili con carne den nemme

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Aftensmad
Nøgleord: Oksekød, Ris
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Varm olien i en gryde. Steg oksekødet under omrøring i 3 minutter ved høj varme.
  • Tilsæt den frosne Chili con Carne blanding og lad den simre i 5 minutter.
  • Tilsæt derefter de hakkede tomater med chili, tomatpastaen, vand og oksebouillonterning.
  • Bring retten i kog og skru herefter ned på halvt blus. Lad retten småboble i 20 minutter og servér.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.