Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Paprikagryde
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
løg
stort finthakket
400
g
skinke
ca. 1½ cm tykke
100
g
cocktailpølser
100
g
bacon
i tern
1
ds.
hakkede tomater
1
tomatpuré
lille dåse
200
g
champignon
1
dl
mælk
1.5
dl
fløde
2
spsk
olie
2
tsk
paprika
sød
salt
peber
Sådan gør du
Skal du havde kartoffelmos til, så start med at sætte kartoflerne over.
Bacon kommes i en stor gryde og steges næsten færdig.
Løg og champignon kommes i gryden og det svitses med til løgene bliver klare.
Blandingen tages fra og kødet brunes af i gryden med olie.
Drys paprika, salt og peber på kødet.
Når kødet er brunet af kommes tomatpure i og vendes rundt i kødet.
Bacon blandingen kommes tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater, fløde og mælk.
Lad retten simre i mindst 15 min og smag til.
Et par minutter før serveringen kommes pølserne i gryden.