skidne æg

Skidne æg

Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Pynt:

Sådan gør du

  • Kog æggene til smilende æg i ca. 6-8 min.
  • Smelt smørret i en gryde, kom melet i og hæld mælken i.
  • Rør sovsen til den er klumpfri.
  • Tilsæt salt, peber, halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem.
  • Smag til med mere sennep.
  • Læg de pillede æg i et varmt fad og hæld saucen over.
  • Drys med purløg.

Servering: Rugbrød og smør.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.