Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Skidne æg
Ret
Aftensmad
,
Forret
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Servings
2
personer
Ingredienser
6
æg
40
g
smør
40
g
hvedemel
5
dl
mælk
2
spsk
sennep
salt
peber
Pynt:
purløg
Sådan gør du
Kog æggene til smilende æg i ca. 6-8 min.
Smelt smørret i en gryde, kom melet i og hæld mælken i.
Rør sovsen til den er klumpfri.
Tilsæt salt, peber, halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem.
Smag til med mere sennep.
Læg de pillede æg i et varmt fad og hæld saucen over.
Drys med purløg.
Servering: Rugbrød og smør.