Omelet

Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • ’Slå’ æg, salt og vand sammen med en gaffel. Æggene skal blot samles og ’fyldes’ med en smule luft.
  • Smelt smørret forsigtigt, det må ikke blive brunt. Hæld det i æggemassen og rør igen.
  • Varm en pande op, hæld olien på og æggemassen når den er rigtig varm.
  • Lad omeletten stege ved god varme.
  • Vip panden og lav lidt ’revner’ i omeletten, så den flydende æggemasse kan løbe ned og blive stegt.
  • Når der næsten ikke er mere flydende æg på overfladen foldes den sammen, steges i yderligere 15 sekunder og serveres straks med hakket persille.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.