Mormors mørbradgryde

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden og skær den i 1 cm tykke skiver.
  • Bland tomatpure, soja, vand, ananasjuice i en gryde. Lad sovsen koge op.
  • Skræl og hak løg. Kom det i gryden.
  • Læg kødet ned i den kogende sauce, kog i ca. 15 min.
  • Skræl agurken og del den på langs. Grav kernerne ud med en ske.
  • Skær agurken i halvmåner.
  • Kom ananas i tern og agurk op i gryden.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.