Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Mormors mørbradgryde
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
25
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
500
g
svinemørbrad
140
g
tomatpuré
0.5
dl
soja sauce
1.5
dl
vand
1
dl
ananasjuice
1
ds.
ananas
200
g
løg
0.5
agurk
salt
peber
Sådan gør du
Afpuds mørbraden og skær den i 1 cm tykke skiver.
Bland tomatpure, soja, vand, ananasjuice i en gryde. Lad sovsen koge op.
Skræl og hak løg. Kom det i gryden.
Læg kødet ned i den kogende sauce, kog i ca. 15 min.
Skræl agurken og del den på langs. Grav kernerne ud med en ske.
Skær agurken i halvmåner.
Kom ananas i tern og agurk op i gryden.