Luksus gryde

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Sådan gør du

  • Kødet skæres i stykker, brunes i smør i en gryde, hvorefter det tages op.
  • Hak løg, skær champignoner og gulerødder i skiver og svitses i gryden.
  • Kødstykkerne kommes atter i, fløde, lidt vand samt krydderierne tilsættes og retten skal småkoge i ca. 30 min.
  • Når kødet er mørt, jævnes sovsen en smule og smages til med tomatpure.

Servering: Kartoffelmos, hakket persille eller løse ris.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.