personer
Ingredienser
- 2 kyllingbryster
- 1 pk. bacon i skiver
- 0.5 blomkålshoved i mindre buketter
- 250 g grønne bønner
- 4 spsk olie
- 2 tsk salt
- peber
Sådan gør du
Bønnefritter:
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
- Fordel 2 spsk. olie og 1 tsk. salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
- Vend bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
- Bag dem i ca. 35 min, de skal blive sprøde i kanten, så er de færdige.
Bagt blomkål:
- Når der er 20 min tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen.
- Vend 2 spsk. olie, 1 tsk. salt og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdige sammen med bønnefritterne.
- Blomkålen skal blive gylden, gerne lidt sprøde i kanten, men ikke bløde.
Kylling med bacon:
- Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
- Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
- På en varm pande steges kyllingestykkerne i ca. 10 min. til bacon bliver sprød.
- Vend kyllingen rundt på panden undervejs.