Kylling med bacon bagt blomkål og bønnefritter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

Bønnefritter:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
  • Fordel 2 spsk. olie og 1 tsk. salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
  • Vend bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
  • Bag dem i ca. 35 min, de skal blive sprøde i kanten, så er de færdige.

Bagt blomkål:

  • Når der er 20 min tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen.
  • Vend 2 spsk. olie, 1 tsk. salt og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdige sammen med bønnefritterne.
  • Blomkålen skal blive gylden, gerne lidt sprøde i kanten, men ikke bløde.

Kylling med bacon:

  • Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
  • Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
  • På en varm pande steges kyllingestykkerne i ca. 10 min. til bacon bliver sprød.
  • Vend kyllingen rundt på panden undervejs.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering