Kylling med bacon bagt blomkål og bønnefritter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

Bønnefritter:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
  • Fordel 2 spsk. olie og 1 tsk. salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
  • Vend bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
  • Bag dem i ca. 35 min, de skal blive sprøde i kanten, så er de færdige.

Bagt blomkål:

  • Når der er 20 min tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen.
  • Vend 2 spsk. olie, 1 tsk. salt og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdige sammen med bønnefritterne.
  • Blomkålen skal blive gylden, gerne lidt sprøde i kanten, men ikke bløde.

Kylling med bacon:

  • Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
  • Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
  • På en varm pande steges kyllingestykkerne i ca. 10 min. til bacon bliver sprød.
  • Vend kyllingen rundt på panden undervejs.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.