Koteletter med peberfrugt og ost

Arbejdstid: 30 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 250 grader.
  • Steg koteletterne ca. 3 min på hver side.
  • Drys paprika, salt, peber over og læg koteletterne i et smurt ildfast fad.
  • Læg æble både og ringe af peberfrugt over kødet og dæk med ost.
  • Steg kartoffelskriverne i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen.
  • Læg de stegte kartofler og løg ved siden af koteletterne i det ildfaste fad.
  • Fadet sættes i en 250 grader varm ovn og bages i 15 min.

Servering: salat og flutes

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.