Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Koteletter med peberfrugt og ost
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
30
minutter
minutter
Bagetid
15
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
600
g
svinekoteletter
1
spsk
smør
salt
peber
paprika
1
æble
skåret i både
1
peberfrugt
grøn peberfrugt skåret i ringe
6
skiver
ost
800
g
kartofler
kolde kogte, skåret i skiver
smør
200
g
løg
hakket
1
tsk
kommen
stødt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250 grader.
Steg koteletterne ca. 3 min på hver side.
Drys paprika, salt, peber over og læg koteletterne i et smurt ildfast fad.
Læg æble både og ringe af peberfrugt over kødet og dæk med ost.
Steg kartoffelskriverne i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen.
Læg de stegte kartofler og løg ved siden af koteletterne i det ildfaste fad.
Fadet sættes i en 250 grader varm ovn og bages i 15 min.
Servering: salat og flutes