Løgsovs

Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pil løgene og hak dem fint.
  • Sauter dem i smør i en tykbundet gryde, ved svag varme så de klarer uden at blive brune.
  • Kom mel i gryden og bag det sammen. Spæd med væsken, lidt ad gangen. Rør konstant i sovsen imens.
  • Lad den koge godt igennem, 7-8 min. på laveste blus. Rør i den jævnligt. Smag til med salt og peber.

Passer bl.a. til spegesild, stegte sild, stegt flæsk, røget/sprængt svinekød og kogte pølser.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.