BBQ sovs

Tilberedning: 12 minutter
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Sommer
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pil løgene og hak dem fint.
  • Sauter dem i olie ved svag varme under omrøring til de er helt møre og gyldne.
  • Tilsæt tomatpuré og eddike og lad det simre 2 min.
  • Tilsæt hvidvin, vand og engelsk sovs og kog sovsen op.
  • Pil og knus hvidløgene og tilsæt dem sammen med ingefær, timian, laurbærblad, honning og sennep.
  • Lad sovsen simre 5 min. Smag til med salt, peber og tabasco.

Passer blandt andet til pølser og stegt og grillet kød, navnlig kylling og svinekød.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.