personer
Ingredienser
- 3 skalotteløg
- 0.5 dl olivenolie
- 1 dl tomatpuré
- 4 spsk vineddike
- 1 dl hvidvin
- 1 dl vand
- 1 dl worcestershire sovs
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk ingefær fintrevet
- 3 timian kviste
- 1 laurbærblad
- 4 spsk honning flydende
- 1 tsk sennepspulver
- salt
- peber
- tabascosovs
Sådan gør du
- Pil løgene og hak dem fint.
- Sauter dem i olie ved svag varme under omrøring til de er helt møre og gyldne.
- Tilsæt tomatpuré og eddike og lad det simre 2 min.
- Tilsæt hvidvin, vand og engelsk sovs og kog sovsen op.
- Pil og knus hvidløgene og tilsæt dem sammen med ingefær, timian, laurbærblad, honning og sennep.
- Lad sovsen simre 5 min. Smag til med salt, peber og tabasco.