Blomkålssuppe

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Blomkål, Suppe
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gør alle grønsagerne i stand. Skær halvdelen af blomkålens krone i små buketter og sæt dem til side.
  • Skær stokken, resten af kronen og de andre grønsager i småstykker og sauter dem let i smør i en gryde.
  • De skal ikke blive brune.
  • Tilsæt halvdelen af bouillonen og lad det hele koge meget mørt under låg.
  • Blend det til det er jævnt.
  • Hæld det tilbage i gryden, tilsæt resten af suppen og de rå blomkålsbuketter. Kog suppen 2-3 min.
  • Tilsæt fløde og kog yderligere 2-3 min. smag til med salt, peber, muskatnød og evt. en anelse citronsaft

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.