Gartnerens gryde

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Sommer
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rengør kartoflerne og skær dem i tykke skiver.
  • Pil løget og skær det i både.
  • Rengør gulerødderne og skær dem i skiver.
  • Tomaterne vaskes og skæres i både.
  • Bønnerne nippes og skæres i 3 stykker.
  • Kartoflerne svitses i olie.
  • Løg og gulerødder tilsættes og svitses med.
  • Tomater, merian og vand tilsættes.
  • Retten koger under låg ved svag varme i ca. 30 min.
  • De sidste 10 min af kogetiden tilsættes bønnerne.
  • Der smages til med salt og peber og drysses med hakket persille.

Serveres med groft brød

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.