Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Gartnerens gryde
Ret
Aftensmad
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Sommer
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
2
personer
Ingredienser
750
g
kartofler
nye skrabede
1
løg
2
gulerødder
4
tomater
100
g
grønne bønner
friske
1
spsk
olie
1
oregano
kvist
2
dl
vand
1
tsk
salt
peber
persille
hakket
Sådan gør du
Rengør kartoflerne og skær dem i tykke skiver.
Pil løget og skær det i både.
Rengør gulerødderne og skær dem i skiver.
Tomaterne vaskes og skæres i både.
Bønnerne nippes og skæres i 3 stykker.
Kartoflerne svitses i olie.
Løg og gulerødder tilsættes og svitses med.
Tomater, merian og vand tilsættes.
Retten koger under låg ved svag varme i ca. 30 min.
De sidste 10 min af kogetiden tilsættes bønnerne.
Der smages til med salt og peber og drysses med hakket persille.
Serveres med groft brød