Gule ærter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Sådan gør du

  • 5 dl vand bringes i kog og et par bouillonterninger opløses deri. (tjek på pakken, hvor meget vand der bruges til en terning).
  • De gule ærter koges til mos med timian i bouillonvandet.
  • Kød og medisterpølse sættes over i vand og bringes i kog.
  • Suppen skummes, og salt og urter tilsættes.
  • Pølsen skal koge ca. 15 min til kødet er mørt.
  • Urterne tages op når de er møre.
  • Ærte mosen blandes med kødsuppen, urterne skæres i stykker og kommes på.
  • Suppen smages til, varmes godt igennem og serveres til kødet.

Servering: Groft brød, sennep og eddike.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering