Gule ærter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Sådan gør du

  • 5 dl vand bringes i kog og et par bouillonterninger opløses deri. (tjek på pakken, hvor meget vand der bruges til en terning).
  • De gule ærter koges til mos med timian i bouillonvandet.
  • Kød og medisterpølse sættes over i vand og bringes i kog.
  • Suppen skummes, og salt og urter tilsættes.
  • Pølsen skal koge ca. 15 min til kødet er mørt.
  • Urterne tages op når de er møre.
  • Ærte mosen blandes med kødsuppen, urterne skæres i stykker og kommes på.
  • Suppen smages til, varmes godt igennem og serveres til kødet.

Servering: Groft brød, sennep og eddike.

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.