Chili con carne

Arbejdstid: 30 minutter
Tilberedning: 1 time
Ventetid12 timer
Samlet tid: 13 timer 30 minutter
Ret: Aftensmad
Nøgleord: Oksekød, Ris
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
5 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bønnerne sættes i blød i vand natten over (12 timer).
  • Hæld vandet fra bønnerne og kom dem i en gryde med vand og lidt salt til de er møre.
  • Løgene skæres i både.
  • Peberfrugterne renses, skylles og skæres i strimler.
  • Chilierne skylles og skæres i fine strimler.
  • Pil hvidløgene, hak dem fint.
  • Svits oksekødet til det er brunt.
  • Hæld kødet over i en skål og rengør gryden.
  • Svits løg, hvidløg, peberfrugt og chilier i lidt olie, ca. 5-10 min til løgene er klare.
  • Bland tomaterne og vand i og rør rundt.
  • Tilsæt krydderier og chilisauce.
  • Kom kødet tilbage i gryden og bland godt og kom bønnerne i.
  • Lad det stå og simre ved svag varme i ca. 1 time.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.