Chili con carne

Arbejdstid: 30 minutter
Tilberedning: 1 time
Ventetid12 timer
Samlet tid: 13 timer 30 minutter
Ret: Aftensmad
Nøgleord: Oksekød, Ris
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
5 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bønnerne sættes i blød i vand natten over (12 timer).
  • Hæld vandet fra bønnerne og kom dem i en gryde med vand og lidt salt til de er møre.
  • Løgene skæres i både.
  • Peberfrugterne renses, skylles og skæres i strimler.
  • Chilierne skylles og skæres i fine strimler.
  • Pil hvidløgene, hak dem fint.
  • Svits oksekødet til det er brunt.
  • Hæld kødet over i en skål og rengør gryden.
  • Svits løg, hvidløg, peberfrugt og chilier i lidt olie, ca. 5-10 min til løgene er klare.
  • Bland tomaterne og vand i og rør rundt.
  • Tilsæt krydderier og chilisauce.
  • Kom kødet tilbage i gryden og bland godt og kom bønnerne i.
  • Lad det stå og simre ved svag varme i ca. 1 time.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering