Bønnefritter og kyllingelår

Arbejdstid: 5 minutter
Tilberedning: 45 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet.
  • Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.
  • Prik i kyllingelårene med en spids kniv, de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.
  • Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.