Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Bønnefritter og kyllingelår
Ret
Aftensmad
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
45
minutter
minutter
Samlet tid
50
minutter
minutter
Servings
2
personer
Ingredienser
500
g
grønne bønner
gerne frosne
2
spsk
olie
oliven
0.5
tsk
salt
groft
500
g
kyllingelår
salt
peber
2
spsk
mayonnaise
0.5
fed
hvidløg
0.5
tsk
citronsaft
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Bønnerne vendes i salt og olie, hvorefter de lægges i en bradepande beklædt med bagepapir.
Kom kyllingelårene i et ildfast fad og gnid salt og peber ind i skindet. Hæld en smule vand i bunden af fadet.
Sæt begge dele i ovnen. Kyllingelårene skal placeres i midten og bønnefritterne i bunden. Bag det hele ved 200 grader i 35-45 min.
Prik i kyllingelårene med en spids kniv, de er færdige, når der kommer klar saft ud. Bønnefritterne er klar, når de er sprøde, men ikke mørkebrune.
Pres hvidløg i en skål og tilsæt mayonnaise og citronsaft. Rør blandingen grundigt sammen og smag til med salt.