Efterårssuppe med karry og rodfrugter

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Efterår
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl løg og rodfrugter, og skær det hele i tern.
  • Rist karry i fedtstoffet i en stor gryde, Tilsæt løg og rodfrugter og vend det hele godt sammen. Tilsæt bouillon – det er vigtigt, at det hele er dækket.
  • Lad det koge under låg i 30 minutter. Når alt er meget mørt, tager du 4 små portioner af de kogte rodfrugter fra og holder dem lune.
  • Resten blendes med en stavblender til en tyk og cremet suppe. Blend kokosmælken i suppen og varm den forsigtigt op. Smag til med salt og peber.
  • Skær skinken i strimler, og rist dem i lidt fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde.
  • Server suppen med de kogte rodfrugtstykker sprøde skinkestrimler på toppen. Pynt evt. med friske basilikumblade eller en anden krydderurt og server med godt brød til.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.