Gartnerens gryde

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Sommer
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rengør kartoflerne og skær dem i tykke skiver.
  • Pil løget og skær det i både.
  • Rengør gulerødderne og skær dem i skiver.
  • Tomaterne vaskes og skæres i både.
  • Bønnerne nippes og skæres i 3 stykker.
  • Kartoflerne svitses i olie.
  • Løg og gulerødder tilsættes og svitses med.
  • Tomater, merian og vand tilsættes.
  • Retten koger under låg ved svag varme i ca. 30 min.
  • De sidste 10 min af kogetiden tilsættes bønnerne.
  • Der smages til med salt og peber og drysses med hakket persille.

Serveres med groft brød

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering