Ungarsk gullasch

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær bacon i strimler. Rens champignon og skær i skiver.
  • Varm en gryde op til godt varm. Steg bacon heri under omrøring i 2 min.
  • Tilsæt kød og løg og steg, til det har fået farve.
  • Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bring i kog.
  • Dæmp varmen og lad det småsnurre under låg, til kødet er mørt, ca. 30 min.
  • Smag yderligere til med krydderier.

Tilbehør: Ris eller Kartoffelmos

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.