Tarteletter med kylling

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 1 time 20 minutter
Ventetid30 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder,
  • salt og peber. Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen.
  • Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.
  • Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
  • Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.
  • Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.
  • Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.