Tarteletter med kylling

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 1 time 20 minutter
Ventetid30 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder,
  • salt og peber. Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen.
  • Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.
  • Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
  • Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.
  • Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.
  • Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering