Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Tarteletter med kylling
Ret
Aftensmad
,
Forret
,
Frokost
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
1
time
time
20
minutter
minutter
Ventetid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
kylling
eller 500 g kyllingefilet.
2
laurbærblade
2
gulerødder
1
løg
2
pk.
tartelet
75
g
smør
75
g
hvedemel
1
porre
1
bdt.
asparges
grønne
salt
peber
Sådan gør du
Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder,
salt og peber. Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen.
Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.
Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.
Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.
Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.