Varm hvidkålssalat med chorizo og hvidløg

Arbejdstid: 3 minutter
Tilberedning: 7 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl hvidløgene og hak dem fint.
  • Rens løgene og snit dem fint.
  • Kom olivenolie på panden og steg løgene, indtil de får lidt farve.
  • Tilsæt skiver af chorizo og steg, indtil pølsen begynder at afgive fedt til panden.
  • Snit hvidkålen i tynde strimler og steg den sammen med chorizo og løg i 3-4 min. (indtil kålen falder lidt sammen).

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.