Paprikagryde med hakket oksekød

Arbejdstid: 20 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Nøgleord: Gryderet, Oksekød
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom olien i en dyb pande og svits krydderierne af.
  • Tilføj det hakkede oksekød og vend det rundt til det tager farve.
  • Hak grøntsagerne, kom dem ned til kødet og vend det rundt.
  • Tilføj tomatpure og fløde og lad det simre i ca. 20 min.

Server med pasta eller ris

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.