Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Paprikagryde med hakket oksekød
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Nøgleord
Gryderet
,
Oksekød
Sværhedsgrad
Nemt
Sæson
Hele året
Forb. tid
20
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
40
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
2
spsk
olie
til stegning
1
spsk
karry
1
spsk
paprika
1
spsk
spidskommen
1
tsk
salt
peber
450
g
hakket oksekød
1
peberfrugt
1
løg
4
fed
hvidløg
200
g
champignon
200
g
tomater
cherry
2
spsk
tomatpuré
5,25
dl
fløde
Sådan gør du
Kom olien i en dyb pande og svits krydderierne af.
Tilføj det hakkede oksekød og vend det rundt til det tager farve.
Hak grøntsagerne, kom dem ned til kødet og vend det rundt.
Tilføj tomatpure og fløde og lad det simre i ca. 20 min.
Server med pasta eller ris