Suppe med bacon og grøntsager

Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær bacon i tern.
  • Flæk peberfrugter, fjern kerner og hinder og skær i tern.
  • Rens porrer og skær i 1 cm tykke skiver.
  • Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver.
  • Varm en gryde op.
  • Tilsæt bacon, peberfrugter og olie. Steg under omrøring i 4-5 min.
  • Hæld bouillon og tomater i gryden og bring i kog.
  • Tilsæt pasta, porre og gulerødder.
  • Lad det småkoge, til pasta netop er møre efter anvisningen på emballagen.
  • Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.