personer
Ingredienser
- 300 g bacon i skiver
- 3 peberfrugter pebermiks
- 1 spsk olivenolie
- 1.5 l hønsebouillon
- 2 ds. hakkede tomater eller flåede
- 500 g porrer
- 250 g gulerødder
- 200 g pasta penne el. skruer
- 1 bdt. persille hakket
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skær bacon i tern.
- Flæk peberfrugter, fjern kerner og hinder og skær i tern.
- Rens porrer og skær i 1 cm tykke skiver.
- Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver.
- Varm en gryde op.
- Tilsæt bacon, peberfrugter og olie. Steg under omrøring i 4-5 min.
- Hæld bouillon og tomater i gryden og bring i kog.
- Tilsæt pasta, porre og gulerødder.
- Lad det småkoge, til pasta netop er møre efter anvisningen på emballagen.
- Tilsæt persille og smag til med salt og peber.