personer
Ingredienser
- 4 spsk rapsolie
- 500 g hakket oksekød 3-7 %
- 2 løg hakkede
- 3 fed hvidløg hakkede
- 1 spsk chili finthakket frisk
- 3 gulerødder skåret i tern
- 2 peberfrugter skåret i tern
- salt
- peber
- 1 spsk paprika røget
- 1 dl tomatpuré
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 l oksebouillon
- 1 dl persille hakket
Sådan gør du
- Varm 2 spsk. olie op i en gryde og svits kødet, til det får farve.
- Tag kødet op og varm resten af olien op
- Svits derpå løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i et par minutter.
- Tilsæt kødet igen sammen med resten af ingredienserne undtagen persillen.
- Lad suppen koge op, tilsæt persillen og servér suppen med groft brød.