personer
Ingredienser
- 150 g bacon i skiver
- 1 løg hakket
- 2 spsk olie
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 ds. hakkede tomater eller flåede
- 2 gulerødder skrællede og skåret i skiver
- 1 bladselleri stilk, fintsnittet
- 4 kartofler i både
- 300 g grønne bønner
- 2 persillerødder skrællede og skåret i tern
- 1 ds. hvide bønner kogte(afdryppede)
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skær baconskiverne i tern og steg dem sprøde og gyldne på en tør pande.
- Læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.
- Sautér løget i olie i en gryde i ca. 4 min. Hæld bouillon og let mosede tomater på.
- Tilsæt resten af ingredienserne på nær bacon og de hvide bønner. Bring det hele i kog.
- Dæmp varmen og lad det simre i 8 min. Tilsæt de hvide bønner og lad det simre i yderligere 2 min., eller til kartoflerne er møre.
- Smag til med salt og peber. Strø bacon over.