Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Minestronesuppe
Ret
Aftensmad
Sværhedsgrad
Nemt
Servings
4
personer
Ingredienser
150
g
bacon
i skiver
1
løg
hakket
2
spsk
olie
1
l
grøntsagsbouillon
1
ds.
hakkede tomater
eller flåede
2
gulerødder
skrællede og skåret i skiver
1
bladselleri
stilk, fintsnittet
4
kartofler
i både
300
g
grønne bønner
2
persillerødder
skrællede og skåret i tern
1
ds.
hvide bønner
kogte(afdryppede)
salt
peber
Sådan gør du
Skær baconskiverne i tern og steg dem sprøde og gyldne på en tør pande.
Læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.
Sautér løget i olie i en gryde i ca. 4 min. Hæld bouillon og let mosede tomater på.
Tilsæt resten af ingredienserne på nær bacon og de hvide bønner. Bring det hele i kog.
Dæmp varmen og lad det simre i 8 min. Tilsæt de hvide bønner og lad det simre i yderligere 2 min., eller til kartoflerne er møre.
Smag til med salt og peber. Strø bacon over.
Tilbehør: Madbrød