Mørbradgryde med rodfrugtmos

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Mørbradgryden:

Rodfrugtmos:

Sådan gør du

  • Pil og hak løget, pil og pres hvidløget.
  • Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
  • Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i tynde skiver.
  • Steg baconternene i 2 min i en tør gryde. Tilsæt løg og hvidløg.
  • Tilsæt champignonerne efter 2 min, og lad dem blive gyldne.
  • Tilsæt kødet, og brun det. Tilsæt paprika, og steg videre i 2 min.
  • Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i grove tern.
  • Kog dem møre i 20 min i usaltet vand.
  • Hæld vandet fra, og mos dem sammen med smør og lunet mælk. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde i mørbradgryden. Smag til med salt og peber, og lad det simre under låg i 30 min.
  • Anret mosen og mørbradgryden, og pynt med kørvel inden servering.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.