Mørbradgryde med rodfrugtmos

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Ingredienser

Mørbradgryden:

Rodfrugtmos:

Sådan gør du

  • Pil og hak løget, pil og pres hvidløget.
  • Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
  • Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i tynde skiver.
  • Steg baconternene i 2 min i en tør gryde. Tilsæt løg og hvidløg.
  • Tilsæt champignonerne efter 2 min, og lad dem blive gyldne.
  • Tilsæt kødet, og brun det. Tilsæt paprika, og steg videre i 2 min.
  • Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i grove tern.
  • Kog dem møre i 20 min i usaltet vand.
  • Hæld vandet fra, og mos dem sammen med smør og lunet mælk. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde i mørbradgryden. Smag til med salt og peber, og lad det simre under låg i 30 min.
  • Anret mosen og mørbradgryden, og pynt med kørvel inden servering.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering