Kikærtegryde

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær hvidkål, porre og løg i strimler.
  • Steg det i lidt solsikkeolie til løgene er klare.
  • Pil og hak hvidløg fint og tilsæt det til panden sammen med karry.
  • Rengør gulerødder og bladselleri og skær det i mindre stykker og kom det i til det andet.
  • Hæld resten af ingredienserne i og lad det småsimre i ca. 10 min.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.