Kartoffelgryde med rodfrugter

Arbejdstid: 15 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
4 personer

Sådan gør du

  • Skræl kartofler, gulerødder og selleri.
  • Skær kartofler og selleri i terninger.
  • Skær gulerødderne i skiver.
  • Pil løget og skær det i både.
  • Forvarm en pande og kom lidt olie på panden.
  • Svits løget på panden.
  • Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri til løgene.
  • Hæld vand ved og tilsæt laurbærblad og krydder med timian, salt og peber.
  • Lad retten simre 20-30 min.
  • Skyl og rens porrerne og skær dem i ringe.
  • Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min.

Servering: Brød

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering