Karryragout

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 1 time 15 minutter
Samlet tid: 1 time 25 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
7 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Flæsket skæres i terninger og koges mørt i letsaltet vand i ca. 1 time.
  • Pil og hak løget.
  • Løget småkoges i smør sammen med karry til løget er mørt.
  • Hvedemelet blandes i og spædes med suppen fra kødet.
  • Æblerne skrælles og skæres i stykker.
  • Champignoner og æbler tilsættes og småsimre i sovsen i ca. 6 min.
  • Flæsket blandes i sovsen og retten varmes igennem.
  • Fløden tilsættes.

Servering: Løse ris med paprika

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering