Karryragout

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 1 time 15 minutter
Samlet tid: 1 time 25 minutter
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
7 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Flæsket skæres i terninger og koges mørt i letsaltet vand i ca. 1 time.
  • Pil og hak løget.
  • Løget småkoges i smør sammen med karry til løget er mørt.
  • Hvedemelet blandes i og spædes med suppen fra kødet.
  • Æblerne skrælles og skæres i stykker.
  • Champignoner og æbler tilsættes og småsimre i sovsen i ca. 6 min.
  • Flæsket blandes i sovsen og retten varmes igennem.
  • Fløden tilsættes.

Servering: Løse ris med paprika

    Skriv en kommentar

    Opskrift Vurdering




    Vores madhistorie
    Privatlivs Oversigt

    Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.