Go Back
Email Link
Udskriv
–
+
serveringer
Smaller
Normal
Larger
Print
Add to Collection
Go to Collections
Kartoffelgryde med rodfrugter
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Sværhedsgrad
Nemt
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
500
g
kartofler
250
g
gulerødder
1
selleri
1
løg
2
porrer
4
spsk
olie
3
dl
vand
1
laurbærblad
salt
peber
tørret timian
Sådan gør du
Skræl kartofler, gulerødder og selleri.
Skær kartofler og selleri i terninger.
Skær gulerødderne i skiver.
Pil løget og skær det i både.
Forvarm en pande og kom lidt olie på panden.
Svits løget på panden.
Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri til løgene.
Hæld vand ved og tilsæt laurbærblad og krydder med timian, salt og peber.
Lad retten simre 20-30 min.
Skyl og rens porrerne og skær dem i ringe.
Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min.
Servering: Brød