mos

Kartoffelmos

Arbejdstid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Tilbehør
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Hele året
4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og læg dem i kold vand, mens de øvrige skrælles, for at forhindre, at de bliver brune.
  • Skær kartoflerne i ensartede store stykker og kog dem i en stor gryde kogende vand for jævn varme og under låg i 20-25 minutter, eller til de er møre.
  • Tag gryden fra varmen og afdryp kartoflerne.
  • Hæld dem tilbage i den varme gryde og mos dem med en kartoffelmoser, til der ikke er klumper.
  • Tilsæt smørret og fortsæt med at mose, til det er blandet helt ind i kartoflerne. Tilsæt mælken.
  • Smag kartoffelmosen til med salt og peber.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.