Gammeldags hvidkålssuppe

Tilberedning: 1 time 30 minutter
Køkken: Dansk
Sværhedsgrad: Nemt
Sæson: Efterår, Vinter
4 personer

Sådan gør du

  • Bring flæsket i kog i vandet – og skum suppen.
  • Tilsæt peberkorn samt suppevisk, og kog det hele i ca. 1 time.
  • Bland de ituskårne urter i suppen og yderligere 30 min.
  • Tag flæsket op og smag suppen til.
  • Skær flæsket i skiver, og server det til suppen sammen med rugbrød og sennep.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering




Vores madhistorie
Privatlivs Oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie-oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside, samt hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.